Fixa ilningarna i dina och barnens tänder

Posted by on jan 1, 2021 in Barnets nödvändiga produkter

Fixa ilningarna i dina och barnens tänder

När vi känner ilningar i våra tänder så påverkar det hela vårt liv. Det är svårt att inte tänka på det och jobbigt när vi ska äta goda saker som glass eller bara ta en kopp kaffe. Ta hand om dina tänder, så kommer du att må så mycket bättre. Satsa på rätt produkter som snabbt hjälper dig. Om dina barn har problem med ilningar i tänderna är det också viktigt att du omgående hjälper dem.

Ilningar i tänderna

Det finns många orsaker till ilningar i tänderna, men om du har problem med dina tänder ska du ta det på allvar. Det är sällan något farligt i sig, men det är ett sätt för kroppen att säga till att något inte stämmer. Det kan vara en trasig lagning, att du har karies eller att tandemaljen på något annat sätt har blivit förstörd. Om du har ilningar i tänderna så påverkar det hela vardagen: särskilt när du ska äta, men ibland också mellan måltiderna. Du är ute och går och drar in ett djupt andetag med kall luft – känner hur det ilar i tänderna. Riktigt jobbigt. Ett annat problem med att inte ta tag i ilningar är att det kan påverka vad du äter. Istället för att du köper tandborsten och tandkrämen som du verkligen behöver, så spenderar du tid på att undvika mat som du verkligen skulle må bra utav – helt i onödan. Fixa dina ilningar i tänderna med Sunstar GUMs extra sensitiva tandborste, tandkräm och munskölj. Då kommer du snart kunna äta allt du vill och känna dig mycket mer energisk och glad.

Dina barns tänder

Om du har barn är det viktigt att du hjälper dem att ta hand om sina tänder. De behöver borsta sina tänder både morgon och kväll och även lära sig att använda tandtråd, särskilt när de blir lite äldre som i tonåren. Genom att du uppmuntrar dem att ta hand om sina tänder, så grundlägger du en god vana i dem för framtiden. På samma sätt som de behöver lära sig att städa, behöver de lära sig att ta hand om sin munhälsa. Om dina barn tycker att det är tråkigt att borsta tänderna kan du hitta på en lek, som att ni spelar en särskild låt under de två minuter som de ska borsta sina tänder eller gör något annat så att tiden går lite snabbare.